<geen titel opgegeven>

Over ons

Samen Brabant mooier maken: dat is onze opdracht. Maatschappelijke opgaven gaan ons aan het hart. Zoals het klimaat, de woningmarkt, de waterkwaliteit en mobiliteit. We sluiten aan bij wat er nu leeft. En kijken wat morgen en overmorgen nodig is. Dat doen we met inzet van al onze capaciteiten en talenten. Als een inclusieve, diverse en toekomstbestendige organisatie. Op de werkvloer, en in ons beleid. Gesteund door onze expertise, door nieuwe inbreng, door nieuwe collega's. Uiteraard: niet alles gaat goed. Fouten maken mag. Met als resultaat dat we Brabant aantrekkelijker, bereikbaar, concurrerend en duurzaam maken en houden.

Wat doet de provincie Noord-Brabant?

De provincie staat vóór Brabant en de Brabanders. In hun belang neemt de provinciale organisatie initiatieven en werkt samen met overheden, bedrijven en instellingen om maatschappelijke vragen op te lossen.

Het provinciehuis

Wie in de buurt is, kan het niet missen, met z'n 103,5 meter is het provinciehuis het hoogste gebouw in de wijde omtrek. De toren bestaat uit 23 verdiepingen. We noemen het provinciehuis ook wel het Huis voor Brabant.

Je vindt er verschillende soorten werkplekken en vergaderruimtes. Allemaal uitgerust met audio-visuele middelen om presentaties te geven of hybride te vergaderen.

Foto van de vlag van Noord-Brabant voor een gebouw

Dit beweegt Brabant

Werken voor provincie Noord-Brabant betekent dat je werkt aan een mooier, duurzamer, ondernemend, socialer en slimmer Brabant. Met jouw werk draag je bij aan maatschappelijke thema's. Je doet je werk vanuit het provinciehuis in Den Bosch, of vanuit huis. Maar, je werkt voor heel Brabant. Bekijk hier waar Brabant als regio trots op is. Bekijk wat Brabant beweegt.

Arbeidsvoorwaarden: wat bieden wij jou?

Kom jij ons met jouw kennis en vaardigheden helpen de Brabantse maatschappelijke opgaven te verwezenlijken? Dan bieden wij jou een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden. En een deel daarvan kun je zelf samenstellen.

De belangrijkste voorwaarden op een rij:

  • Naast je salaris krijg je een Individueel Keuzebudget van circa 22% van je salaris
  • Je krijgt 144 vakantie uren met de mogelijkheid om tot 180 uur erbij te kopen vanuit het Individueel Keuze Budget.
  • Een ontwikkelbudget van €5.000,- om te investeren in jezelf.
  • Pensioenopbouw via het ABP.
  • Volledige reiskostenvergoeding met het openbaar vervoer.

Van flexibele werktijden en hybride werken tot aan opleiding en Brabantse gezelligheid. Er zijn veel interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Hieronder vertellen we je er graag meer over.

Arbeidsvoorwaarden chevron_right

Onze vacatures ontvangen? Registreer je dan!

Registreer jezelf en ontvang vacatures in je mailbox, houd overzicht over je sollicitaties en plaats je cv in onze kandidatenbank.