Achtergrondafbeelding Achtergrondafbeelding Achtergrondafbeelding Achtergrondafbeelding
Achtergrondafbeelding vacatures Achtergrondafbeelding stages Achtergrondafbeelding trainees Achtergrondafbeelding inhuur Achtergrondafbeelding over ons

Stage lopen bij de provincie Noord-Brabant?

Wil je weten hoe het is om bij de overheid te werken? Dan is een stage bij de provincie Noord-Brabant de perfecte manier om dit te ontdekken!

We bieden veel verschillende stageplekken op allerlei vakgebieden en niveaus (MBO/HBO/WO). We vinden het belangrijk dat je kennis kunt maken met de provincie en de kans krijgt om werkervaring op te doen. Studeer je nog en wil je kennis maken met de provincie Noord-Brabant? Houd dan de stageopdrachten op deze website in de gaten.

Schrijf je in!

Door jezelf in te schrijven op onze website en een job alert aan te maken (klik hier), ontvang jij als eerste nieuwe stageopdrachten in je mailbox. Mocht er op dit moment geen geschikte stage voor jou bij staan, stuur ons dan een motivatiebrief waarin je wat over jezelf vertelt, over wat je zoekt en wat je van een stage verwacht aan de hand van onderstaande afbeelding. Graag ontvangen we ook een actueel CV op stage@brabant.nl zodat we de goede informatie hebben om voor jou gericht op zoek te gaan naar een mooie stageopdracht.

Dit willen we van je weten:

Bekijk stages