<geen titel opgegeven>

Trainees

Ieder jaar start een nieuw traineeprogramma, de toekomst van Brabant, in de provincie Noord-Brabant. Een uniek programma waar verschillende overheidsorganisaties aan meewerken: grote en kleine gemeenten, een waterschap en de provincie. Binnen deze organisaties werken trainees van hoog niveau en een aantoonbare “drive” als het om maatschappelijke vraagstukken gaat.

Een man geeft een presentatie voor 3 collega's

Brede inzetbaarheid

Maximaal 24 talentvolle, jonge medewerkers krijgen de kans om in een periode van twee jaar ervaring op te doen bij de deelnemende organisaties. Gedurende deze twee jaar rouleren de trainees drie keer van plaats. Hierdoor maken de trainees kennis met de verschillende overheidslagen en wordt ervaring opgedaan met diverse beleidsterreinen en projecten.

Bekijk traineeships chevron_right
3 collega's discussiëren achter een laptop

Opleiding & coaching

De trainees volgen een intensief opleidingsprogramma met trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling, sociale vaardigheden en inhoudelijke trainingen. Ook werkbezoeken en groepsprojecten zijn onderdeel van het opleidingsprogramma. Een trainee wordt op de werkplek aangestuurd en begeleid door een opdrachtgever; daarnaast heeft de trainee een coach die begeleidt in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

Kijk hier voor meer informatie north_east

Onze vacatures ontvangen? Registreer je dan!

Registreer jezelf en ontvang vacatures in je mailbox, houd overzicht over je sollicitaties en plaats je cv in onze kandidatenbank.