Achtergrondafbeelding Achtergrondafbeelding Achtergrondafbeelding Achtergrondafbeelding
Achtergrondafbeelding vacatures Achtergrondafbeelding stages Achtergrondafbeelding trainees Achtergrondafbeelding inhuur Achtergrondafbeelding over ons

Dag van de Mobiliteit

De Dag van de Mobiliteit komt er aan!

Donderdag 15 november is de Dag van de Mobiliteit, waar de provincie Noord-Brabant een van de deelnemende organisaties is.

 

De Dag van de Mobiliteit biedt een goede mogelijkheid eens een kijkje te nemen in de keuken van een andere organisatie, en kennis te maken met een andere baan. Het prikkelt, roept vragen op, helpt je keuzes te maken en ideeën op te doen, en verbreedt je netwerk.
Kortom: een dag meelopen bij een andere organisatie levert je meer op dan alleen een gesprek. Samenwerken, uitwisselen en gebruik maken van elkaars kennis en ervaring worden hierdoor een stuk makkelijker.

 

De Dag van de Mobiliteit is voor alle medewerkers, van directeur tot administratief medewerker en van inspecteur tot beleidsmedewerker. Werk je bij een van de deelnemende organisaties meld je dan nu aan!

Organisaties die zich - naast de Provincie Noord-Brabant - al hebben aangemeld zijn ING, MijnGemeenteDichtbij, Area, WonenBreburg, Puur.nu, gemeente Oss, gemeente Uden, Kleine Meierij, Rechtbank Oost-Brabant, Cello, Zayaz, WSG, Amarant Groep en Enexis.

 

De dag begint bijvoorbeeld met een algemene presentatie van de organisatie waar je te gast of gastheer bent, daarna ga je in gesprek, woon je een overleg of activiteit bij, geniet je samen van de lunch, krijg of geef je een rondleiding en sluit je af met een gezamenlijke borrel van de Dag van de Mobiliteit op een centrale locatie, met alle deelnemende organisaties.

 

Meer informatie kijk op www.dagvandemobiliteit.nl

 

 

 

Nieuwsarchief

2018 (10)