Achtergrondafbeelding Achtergrondafbeelding Achtergrondafbeelding Achtergrondafbeelding
Achtergrondafbeelding vacatures Achtergrondafbeelding stages Achtergrondafbeelding trainees Achtergrondafbeelding inhuur Achtergrondafbeelding over ons

Ben jij de toekomst van Brabant?

Inhousedag

 

In september 2018 start een nieuw traineeprogramma van De Toekomst van Brabant. Wil je weten of dit iets voor jou is? Kom dan naar de inhousedag! De inhousedag is op donderdag 1 maart 2018 in het provinciehuis in ‘s-Hertogenbosch.

Tijdens de inhousedag krijg je informatie over de opzet van het traineeprogramma, de werkplekken en het opleidingsprogramma. Je kunt met trainees in gesprek om hun ervaringen te horen. Naast een algemeen plenair gedeelte zijn er vier deelsessies. Je kunt aan twee deelsessies deelnemen. Bij de inschrijving kun je je voorkeur aangeven.

 

Het programma ziet er als volgt uit:

12.45 uur Inloop met lunch

13.30 uur Opening

14.00 uur Deelsessie ronde 1

 

Werkplekken: trainees en opdrachtgevers vertellen over de opdracht waarmee een trainee aan de slag is gegaan, zodat je een beeld krijgt van wat werken bij de overheid betekent.
Opleidingsprogramma: de projectleiding van het traineeprogramma geeft een toelichting op het opleidingsprogramma. Trainees delen hun ervaringen.
Casus: aan de slag met een concrete casus! Je gaat met een vraagstuk aan de slag om een goed beeld te krijgen van wat er van je gevraagd wordt.
Speeddaten met trainees: vraag trainees alles wat je wilt weten over het traineeprogramma!

14.30 uur Pauze

14.45 uur Deelsessie ronde 2

15.15 uur Pauze

15.30 uur Afsluiting

16.00 uur Borrel en informatiemarkt

 

Kijk voor meer informatie op: https://detoekomstvanbrabant.nl/inhousedag/ 

Nieuwsarchief

2018 (10)