Achtergrondafbeelding Achtergrondafbeelding Achtergrondafbeelding Achtergrondafbeelding
Achtergrondafbeelding vacatures Achtergrondafbeelding stages Achtergrondafbeelding trainees Achtergrondafbeelding inhuur Achtergrondafbeelding over ons

Studentchallenges

Studentchallenges

Studentchallenges

De provincie Noord-Brabant wil als werkgever een stevigere band met onderwijs en jongeren. Door het opzetten en aangaan van studentenchallenges ga je een samenwerking aan met een groep studenten van één of meerdere opleidingen.

Hiermee verstevigen we de band met het onderwijs, zijn we meer zichtbaar als werkgever, laten we jongeren kennis maken met het werken bij de provincie en de maatschappelijke uitdagingen.

De aanpak met studenten zorgt voor een frisse blik en vernieuwde aanpak van buitenaf, om ons verder te brengen bij de opgaven waar we voor aan de lat staan.

 

In 2017 zijn we gestart met samenwerking HRM (1e/2e jaars) /Business 2030 (4e jaars) opleiding van Avans Breda en Fontys ICT Eindhoven. We hebben de studenten een aantal challenges/vraagstukken voorgelegd op het vlak van verandermanagement en big data. Challenges waarin hun blik ons verder heeft kunnen brengen en de studenten kennis hebben kunnen maken met uiteenlopende maatschappelijke vraagstukken. Deze nieuwe vorm van samenwerking gaan we verder uitbreiden in 2018.

 

Nieuwsarchief

2018 (6)