Achtergrondafbeelding Achtergrondafbeelding Achtergrondafbeelding Achtergrondafbeelding
Achtergrondafbeelding vacatures Achtergrondafbeelding stages Achtergrondafbeelding trainees Achtergrondafbeelding inhuur Achtergrondafbeelding over ons

De baas van morgen

De baas van morgen

Meeloopdag

Donderdag 25 januari waren 2 Bazen van Morgen binnen: Emiel (14) en Lars (15), scholieren van middelbare school Van Maerlant, liepen een dagje met de Baas van Vandaag mee, algemeen directeur Marcel van Bijnen. En gaven terug wat ze ervan vonden.

 

Zo woonden ze de eerste officiële vergadering van de nieuwe Ondernemingsraad met Marcel. Na een rondleiding volgde een evaluatie met Marcel over onze organisatie. Hierin vertelden wat ze opviel, en gaven tips voor de provincie als werkgever.

 

Geen rechtszaal

Lars: ‘Het is hier goed geregeld en er wordt respectvol samengewerkt. Het provinciehuis is van binnen echt anders dan vanaf buiten, jullie maken geen reclame voor jullie organisatie of product, deze dag geeft een goed inzicht. Oh, en het is niet één grote rechtszaal, wat je van buitenaf wel zou denken. Lars’ motto: als je hard doorwerkt en nooit opgeeft kun je overal komen.

Emiel: ‘Het is een warme werkgever, open en gezellig. Wat wij binnen hebben gezien herkennen we niet van buiten. Gebruik ons om dit verhaal te delen. We hebben veel verschillende achtergronden en opleidingen gezien, waarmee je hier terecht kunt, dat is mooi. Laat dit zien en zorg dat je zichtbaar bent voor aankomende werknemers en studenten. Geef aan met welke opleidingen je hier terecht kan.

 

Marcel van Bijnen: 'De blik van Emiel en Lars is belangrijk is voor ons, zodat wij als organisatie aansluiten bij de toekomst en toekomstige werknemers, en andersom. En ik heb geleerd dat de overheid jongeren kan bereiken via gaming, interessant!'

 

Talent

De Baas van Morgen is in samenwerking met Jinc georganiseerd  Jinc is een organisatie ontstaan uit de gedachte dat ieder kind talent heeft. Daarom strijdt JINC samen met bedrijven en scholen voor een samenleving waar je achtergrond niet je toekomst bepaalt. De samenwerking met Jinc verloopt via P&O en hiermee ondersteunt de Provincie de werknemer van de toekomst, onder andere met Bliksemstages en sollicitatietrainingen.

Meer informatie: www.jinc.nl 

Nieuwsarchief

2018 (6)